Om os

Hunden er menneskets bedste ven og vi synes også at mennesket skal være hundens bedste ven.

Den kærlighed og loyalitet man finder hos sin hund kan ikke sammenlignes med noget andet, og derfor mener vi at din hund skal have det bedste. Derfor startede Charlietiptoe.com i 2017.

Det er vores mål at drive en virksomhed hvor hundens velbefindende er i fokus. Du er hvad du spiser - det gælder også for din hund. Derfor sælger vi kun foder af høj kvalitet.

Alle vores plejeprodukter er overvejende økologiske og af bedste kvalitet.

Ud over at tænke på din hund tænker vi også på dig og dit hjem.  Vi sælger produkter som passer perfekt til den skandinaviske stil, og stiller store krav til vores leverandører i forhold til kvalitet og holdbarhed.

Vi har ligeledes produkter til kat og heste.

Vi er stolte af, at næsten 80% af vores varer er produceret i Europa. Vi er meget miljøbevidste og ved at forhandle varer som primært er produceret i Europa, er vi med til at begrænse CO2 udledningen. Det ligger os meget på sinde at være med til at sikre miljøet i fremtiden.

Hos Charlietiptoe.com kommer din bedste 4-benede ven altid først, så hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på +4542412092 eller via vores kontakt formular.

www.charlietiptoe.com er drevet af:

 Bitten & Jesper