Handelsbetingelser


Bestilling
Varerne købes ved at klikke "Tilføj til kurv" i webshoppen og derefter godkende bestillingen. Betaling kan ske med Visa, Mastercard eller MobilePay.

Vi sender en ordrebekræftelse pr. e-mail, samt information om, hvornår varerne sendes. Kreditkortet debiteres først, når vi afsender de bestilte varer.

Vi leverer varer til Danmark.

Er der specifikke ønsker eller kommentarer til ordren, kan dette skrives i kommentarfeltet i indkøbskurven.

Dette gælder også ved pakkeforsendelser, hvor der kan vælges mellem flere varianter.

Priser
Alle priser fremgår i danske kroner (DKK) og er inklusive moms, skat samt afgifter.

Eventuelle kreditkortgebyrer fra NETS betales af Charlietiptoe.com

Forsendelse
Forsendelse til Danmark samt øvrige lande er baseret på gældende priser fra vore distributører, herunder GLS og PostNord. Ved afslutning af bestilling kan forsendelsesmetode vælges. Hundesenge og øvrige ordrer over DKK 500,- sendes fortrinsvis med GLS.

Handler du udenfor Danmark send en mail så finder vi ud af fragten.

Leverings priser for ordrer under DKK 399,-

Din pakke bliver sende indenfor 1-2 hverdage.

Danmark (1-2 hverdage):

GLS - Pakkeboks – 49 kr.
GLS - Med omdeling – 75 kr.

Ved forsendelse til lande udenfor Danmark, aftale nærmere afhængigt af hvilket land der til.

Leveringsbetingelser
Charlietiptoe.com anvender forskellige distributører som leverer den bestilte vare hurtigt og skånsomt i henhold til valg af forsendelsesmetode. Levering sker kun til de nævnte lande.

Bestilling afsendes på hverdage når ordren er os i hænde. Bestilles der i weekenden eller på helligdage vil pakken blive afsendt den efterfølgende hverdag. Vi pakker varerne forsvarligt ind i godkendt emballage af god kvalitet.

Charlietiptoe.com leverer som udgangspunkt kun til de ovennævnte lande eller efter speciel aftale ved direkte henvendelse før bestilling.

Leveringstid er efter ovennævnte dage og intervaller.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelses fristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Ønsker du at anvende din fortrydelsesret, skal du kontakte os indenfor 14 dage fra modtagelsen af varen og aftale returforsendelse. Meddelelsen skal gives til support@Charlietiptoe.com eller +4542412092.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Alle varer kan som udgangspunkt returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50-400 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,


Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Charlietiptoe.com

Højbygårdvej 39

4970 Rødby

Danmark


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Købelovens mangel regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi gør opmærksom på at reklamationsretten begrænses af varens naturlige holdbarhed.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du konstaterer fejl og/eller mangler på produkter købt hos Charlietiptoe.com, bedes du kontakte os omgående på Support@Charlietiptoe.com og lave en aftale om returnering. Dette forudsætter dog, at det ikke er dig, der har behandlet varen forkert.

Reklamationsvarer sendes til os på adressen:

Charlietiptoe.com

Højbygårdvej 39

4970 Rødby

Danmark


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Sikkerhed ved online betaling
Alle betalinger sker via krypterede forbindelser, og vi opbevarer ikke dine kortoplysninger. Alle transaktioner foregår desuden i overensstemmelse med PCI-standarden, hvilket er din sikkerhed for et sikkert brug af betalingskort i vores webbutik.

Alle oplysninger på denne side er sikret med SSL-teknologi.

Hvorfor SSL er vigtig for dig?:

SSL (Secure Sockets Layer) er en standard sikkerheds teknologi til at etablere en krypteret forbindelse mellem en internetserver og en browser. Dette link sikrer, at alle data der overføres mellem internetserveren og browsere, forbliver private og sikre.

SSL er branchens standard og bruges af millioner af hjemmesider til beskyttelse af deres kunders online betalinger."

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice Support@Charlietiptoe.com der vil tage sig godt af dig. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby, Danmark
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Kontakt
Charlietiptoe.com

Højbygårdvej 39

4970 Rødby

CVR: 35251669 

Mail: Support@Charlietiptoe.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret 11.09.2022